BOEKEN
     De Enige Weg om
      Astrologie te Leren
Wat is een E-Book?
REEDS VERKRIJGBAAR
Boek-1 Basiscursus
Boek-2 De Huizen
Boek-3 Aspecten
Boek 4 De Bijbel "Werken met Decanaten, Dwads, Mini-Dwads en Micro-Dwads"

Boek-5 Vaste Sterren
Boek-6 Uurhoek- en Vragenastrologie

Boek-9 Transits
HIERNA VOLGEN
Boek-10 Midpunten
Combinatie van
Planeetinvloeden
Boek-11 De Composite

Boek-12 Synastrie

Boek-13 Medische Astrologie
                                                             ASTROLOGIE PROGRAMMA ARGUS

           ALLE REPORT-WRITERS WERKEN ENKEL VIA HET BASISPROGRAMMA ARGUS
                          
           DE MEEST GEAVANCEERDE REPORT-WRITERS INTERNATIONAAL OP DE MARKT        

                                                                                  Kies voor onze formule 3 + 1          
                                                                     3 modules kopen plus 1 GRATIS (uit te kiezen)

Radix 6.00 Professionele Geboorte Report-Writer
Onze Geboorte Report-Writer geeft ± 65 pagina's A4 (komt overeen met 120 pagina's in boek formaat) professionele tekst, waar u regelmatig kan of dient op terug te vallen, en geeft u o.a. een volledig beeld van uw karakter, wat bijvoorbeeld uw positieve en minder positieve karaktertrekken zijn. Waar u in relaties moet opletten en waaraan u regelmatig aandacht moet besteden. Welk soort partners er voor u in aanmerking komen. Wat u beroepsmogelijkheden zijn. Hoe u bent tegenover uw kinderen, hoe u staat tegenover uw collega's op het werk, welke sport er voor u geschikt is enz. enz. Elk astrologisch onderdeel is van een duidelijke inleiding voorzien zodat ook de leek die weinig of niets van astrologie kent weinig of geen moeite zal hebben om onze rapporten te begrijpen!
Prijs: 175 Euro* 
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Super Synastry Report-Writer
Geeft tot 55 blz  A4 teks. Deze 55 pagina's zijn verdeeld als volgt: ± 6 pagina's inleidende teksten, 13 pagina's betreffende de persoonlijke geboortehoroscoop van de vraagsteller =(eerste persoon). In deze afzonderlijke interpretaties worden de gecombineerde posities van de Zon en de Maan in de Tekens weergegeven, de gecombineerde interpretatie van Zon en Maan in de Huizen en de combinatie van zonneteken en Ascendant. Voor alle duidelijkheid worden de teksten van de eerste persoon =(de vraagsteller) in de jij-vorm weergegeven en van de tweede persoon =(de partner) in de u-vorm. 10 pagina's betreffende de geboortehoroscoop van de partner. 30 pagina's betreffende de relatiehoroscoop (gecombineerde horoscoopposities), waarbij eerst de planeten van de eerste persoon in de huizen van de radix van de tweede persoon worden geVnterpreteerd. Hierna worden de planeetstanden van de tweede persoon geVnterpreteerd in de huizen van de radix van de vraagsteller (eerste persoon). Tenslotte worden de onderlinge planeetverbindingen (aspecten) uit beide horoscopen geVnterpreteerd - ook met de Maansknoop en wordt eveneens de betekenis van de betreffende planeten in een relatiehoroscoop duidelijk omschreven.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Super Composite Report Writer
De compositiehoroscoop is een Midpuntenberekening van twee verschillende horoscopen. Heeft b.v. de eerste persoon zijn Zon op 15 graden  Ram en de tweede persoon op 15 graden Tweelingen, dan zal de Compositiezon op 15 graden Stier staan.
Prijs: 175 Euro* 
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Super Progressie Report-Writer
Geeft tot 30 bladzijden A4 tekst per jaar.
Eerst worden o.a. de aspecten met Ascendant en MC weergegeven, hierna de gevormde aspecten met de snelle planeten (tot en met Mars) en hierna per maand de progressieve aspecten die door de Maan worden gemaakt plus tekenovergangen enz.
Prijs: 175 Euro* 
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Super Dynamische Progressie Report-Writer
Geeft vanaf 15 tot 200, en nog veel meer, pagina’s interpretatietekst per uitprint. Deze module is gebaseerd op technieken zoals deze gebruikt werden door o.a. Carles E.O. Carter (1897-1968), Morin de Villefrance (1583-1656) en Alan Leo (1860-1917) en de Nederlandse Astroloog Corn. Gorter. Via deze module kan u o.a. werken met de drie belangrijkste technieken die door deze astrologen werden gebruikt, - Secundair waarbij één dag gelijk is aan één jaar; Tertiair waarbij één dag gelijk is aan één maanmaand van het leven; Minor (Tertiair II) waarbij één maanmaand gelijk is aan één levensjaar.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Midpunten Report-Writer 1(Geboorte Midpunten)
4 Megabyte. 40.000 lijnen A4 tekst geeft per uitprint 20 blz. A4 tekst
Geeft alle Midpunten en dit zowel de afgeleide van 90 graden als van 120 graden. Is bijzonder interessant om te gebruiken wanneer men
niet over het juiste geboorteuur beschikt.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Midpunten 2 (Prognose Midpunten: Zonneboog en Transits)
4 Megabyte. 42.000 lijnen A4 tekst, geeft per uitprint 26 blz. A4 tekst.
Geeft alle Transits en Zonneboogdirecties naar de geboorte Midpunten en dit voor om het even welke datum.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro
   
Super professionele Solaar Report-Writer
Met ingebouwde menu’s zodat u alleen datgene wat u interesseert op het scherm kan laten verschijnen of uitprinten. In het eerste menu heeft u de keuze: 1) tussen planeetposities in de Solaar. 2) Aspecten tussen Solaar en Radix ook aspecten met alle huiscuspen. 3) Posities Solaarplaneten in Radixhuizen en Solaar ASC en MC in Radixhuizen - is ook volledig nieuw. 4) Planeetaspecten binnen de Solaar. 5) Aspecten tussen progressief Solaar MC en Radix.. 6) Aspecten tussen de progressieve Solaar Ascendant en radixplaneten. In het tweede menu kan u om het even welke Solaar- en Radix planeten selecteren waarvan u de aspecten wenst te berekenen en af te printen.
Prijs: 175 Euro* 
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Super Transit Report-Writer
Geeft 3 mogelijke Transitinterpretaties:
A) Transits voor om het even welke dag van het jaar, waarbij alle planeten & Maansknoop worden gebruikt en ook de aspecten met ASC, MC, DES  & NADIR worden weergegeven en tot 20 pagina’s A4 tekst worden bekomen.
B) Maandtransits op datum en werkingsduur, waarbij ook alle planeten worden betrokken en tot meer dan 70  pagina’s p/m tekst wordt  uitgeprint.
C) Jaartransits op datum en werkingsduur, waarbij alle planeten vanaf Jupiter worden betrokken. Deze laatste geeft tot 20  pagina’s A4 per jaar. Elke Transitselectie, geeft eveneens een grafische uitprint waarop duidelijk de werkingsperiode wordt weergegeven.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Medische Super Report-Writer
Geeft ± 50 blz. Medische Astrologische informatie A4 tekst. Geeft
o.a. de gecombineerde interpretaties van Zonneteken en Ascendant, huisheren, en beschrijft de medische inhoud van alle tekens en huizen, planeten in tekens en huizen, aspecten met symptomen, te volgen therapieën, alternatieve medicatie zoals o.a. Bach-Bloesems, Schüssler zouten en homeopathische middelen enz...
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Sex-O-Scope Report-Writer.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

KinderhoroscoopReport-Writer
Geeft 70 tot 80 pagina's professionele tekst. Deze Kinderhoroscoop Report-Writer is voorzien van zeer duidelijke inleidingen en tal van verwijzingen. U cliënt dient dus weinig of niets van astrologie te kennen om wegwijs te geraken in deze Report-Writer. Er zijn afzonderlijke teksten voor meisjes en jongens. Is echt “Een leidraad bij de opvoeding van uw kind”, en heel leerzaam..
Prijs: 175 Euro* 
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Beroep & Carrièremodule
Deze Beroep & Carrière module geeft gemiddeld 45 tot 50 pagina’s tekst (A4) uitsluitend gebaseerd op iemands beroepsmogelijkheden en bekwaamheden.
Prijs:175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Karma,  Vorige Levens en Reïncarnatie Report-Writer
De techniek voor vroegere levens is: De huizen lopen hier mee met de wijzers van de klok, te beginnen met uw reVncarnatie Ascendant. Het
rapport geeft  gemiddeld 25 pagina’s interpretatietekst.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

Karma en Uw  Spirituele Weg Report-Writer
Deze Karma module is totaal anders als voorgaande. Hier gebruiken we gewoon de traditionele horoscoopposities om uw Karma en spirituele weg te bepalen. Ook dit karma rapport geeft  gemiddeld 25 pagina’s
interpretatietekst.
Prijs: 175 Euro*
*Plus inpakken en aangetekend verzenden 10 Euro

                          ARGUS PROGRAMMA
                                                               
Dat ARGUS internationaal het meest verkochte programma is, ligt hoofdzakelijk aan de gebruiksvriendelijkheid van het programma, de correcte berekeningen en door de talrijke mogelijkheden dat het programma biedt. Argus werkt exact van 1780 tot 2050, 125.000 steden, coördinaten en tijdzones Radix: Tropisch of Siderisch (alle  Siderische systemen), Efemeriden voor om het even welke periode, Weergave dagelijkse beweging van de planeten, Heliocentrische posities, 2 tekeningen op uw scherm, 9 huizensystemen, Transits en Progressies, ook Tertiair I en II, Zonneboogdirecties, Solaar en Lunaar (Tropisch of Siderisch), Combine (2 berekeningsmethoden), Composite (2 berekeningsmethoden), Harmonics, Daghoroscoop, Ware positie van de Zwarte Maan, Aparte aspectentrap voor parallel en contraparallel aspecten, 7 methoden voor secundair huizensysteem, Midpunten; Midpuntbomen (Midpoint trees), Grafische Transits en Progressies, Astroklok en Bioritmen, Dubbele horoscooptekening, 4 verschillende horoscooptekeningen, Ware of gemiddelde Maansknoop, de Huber levenspunten, Converse Transits en Progressies, Midpunten aspectencirkel, Midpuntensorteersysteem van 22gr. 30' tot 360gr., Graden of graden en minuten in de tekening, Instelbare tekening grootte,aspecten en planeten enz..., Archief: (module voor astrologische onderzoek met 6000 horoscopen gerangschikt volgens beroep.

Prijs: 250,00 Euro*
* Wordt ALLEEN samen verkocht met astrologische Report-Writers

Als u  op de hoogte wil blijven van onze aanbiedingen gelieve ons dan u emailadres te laten geworden.           
Raymond Daelman, B-2100 Antwerpen-Deurne, België.
Tel.: 0475/46.36.25.
Email: raymond.daelman@skynet.be 

Bankrelatie: voor België: KBC 408-0022451-12.
IBAN: BE19 4080 0224 5112
BIC: KREDBEBB
      CONTACT

E-mail:
rec.products@skynet.be
raymond.daelman@skynet.beTel.:+32(0)475/46.36.25
Boek-7
Horoscoopduiding
volgens Jean-Baptiste
Morin de Villefranche
EIND 2015 BEGIN 2016
Boek-8
Directies, Progressies
Solaar & Lunaar
Down-to-earth-Astrology