BOEKEN
     De Enige Weg om
      Astrologie te Leren
Wat is een E-Book?
REEDS VERKRIJGBAAR
Boek-1 Basiscursus
Boek-2 De Huizen
Boek-3 Aspecten
Boek 4 De Bijbel "Werken met Decanaten, Dwads, Mini-Dwads en Micro-Dwads"

Boek-5 Vaste Sterren
Boek-6 Uurhoek- en Vragenastrologie

Boek-9 Transits
HIERNA VOLGEN
Boek-10 Midpunten
Combinatie van
Planeetinvloeden
Boek-11 De Composite

Boek-12 Synastrie

Boek-13 Medische Astrologie
                                                                               ZELFSTUDIE

                                                                    Onderstaande vijf boeken vormen de basis van Astrologie


 

    U kan zich uiteraard al deze delen (lees E-Books) afzonderlijk aanschaffen, en b.v. beginnen vanaf deel 2 omdat u al ergens een (Basis?)-opleiding heeft gevolgt. Wanneer u echter niet vanaf deel 1 begint zal u reeds spoedig in de problemen komen. Want zonder de degelijke basis van deel 1 zal u héél wat moeite hebben om de volgende delen te begrijpen. Realiseer u duidelijk dat we het hier wel degelijk hebben over Professionele Astrologie.  Bekijk daarom EERST aandachtig de inhoud van deze zeven E-Books. Wanneer u reeds een aantal lessen heeft gevolgt, zal u al snel opmerken dat er in deel 1 héél wat zaken staan die u niet werden aangeleerd of waarover niet werd gessproken, meestal is dit omdat uw lesgever astrologisch niet ver genoeg gevorderd was en té snel enkele zaken wou commercialiseren. Als leek of beginneling kan u vanzelfsprekend nogal moeilijk het kaf van het koren scheiden en/of de kennis van uw lesgever correct inschatten.

Wat heeft u nodig wanneer u voor het eerst van start gaat ?

    Buiten deze zeven E-books die de basis van de astrologie vormen, heeft u nog de Kochhuizentebellen nodig en de digitale Efemeriden. Mogelijk bent u reeds in het bezit van een of ander computerprogramma dat de berekeningen voor u doet. Wanneer u echter niet in staat bent om zelf een horoscoop te berekenen, hoe kan u dan weten of het programma waarover u beschikt wel correct werkt?
    Wanneer u enkele horoscopen heeft berekend volgens de schema's die vermeld staan in deel 1 van deze boekenreeks, moet u in staat zijn om binnen de 30 minuten een horoscoop correct te berekenen tot op enkele boogseconden nauwkeurig.PRIJZEN E-BOOKS

Deel 1 =  € 40,00 *
Deel 2 =  € 40,00 *
Deel 3 =  € 40,00 *
Deel 4 =  € 60,00 *
Deel 5 =  € 40,00 *
Deel 6 =  € 40,00 *
Deel 7 =  € 60,00 *

* Verzendingskosten € 10,00
* Buitenlandse betalingen: kosten ten laste van verzender
De Enige Weg om Astrologie te Leren = op een Professionele gestructureerde manier. Laat u dus niet ringeloren voor duizenden Euro's, terwijl het ECHT anders kan !
      CONTACT

E-mail:
rec.products@skynet.be
raymond.daelman@skynet.beTel.:+32(0)475/46.36.25
                                                         EXACTE KOCHHUIZENTABELLEN
    Dankzij deze exacte digitale Koch-Huizentabellen en de exacte Efemeriden van 1400 - 2400, bent u in staat om om het even welke horoscoop zonder programma te berekenen en dit tot op enkele boogseconden nauwkeurig.
    Wanneer u desgevallend toch over een astrologieprogramma beschikt, bent u - dankzij onze berekeningsformules en onze tabellen  - in staat om na te gaan of het programma wel correct berekend en dit is in véél gevallen wel eens nodig, want er zijn heel wat programma’s op de markt die niet echt nauwkeurig berekenen.

Prijs: € 8,00*

*Enkel verkrijgbaar samen met de zeven eerste delen van deze boekenreeks.
Boek-7
Horoscoopduiding
volgens Jean-Baptiste
Morin de Villefranche
EIND 2015 BEGIN 2016
Boek-8
Directies, Progressies
Solaar & Lunaar
Down-to-earth-Astrology